تبلیغات
دام ، طیور ، آبزیان - ضوابط بهداشتی آماده نمودن ، بسته بندی ، نگهداری و حمل پای مرغ در کشتارگهای طیور
دام ، طیور ، آبزیان

لینکدونی

آرشیو موضوعی

آرشیو

لینکستان

← آمار وبلاگ

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

ضوابط بهداشتی آماده نمودن ، بسته بندی ، نگهداری و حمل پای مرغ در کشتارگهای طیور

1- پای مرغ کشتاری باید در کشتارگاهای مجاز که دارای مسئول فنی / بهداشتی طبق ضوابط سازمان دامپزشکی باشد ، آماده و تهیه گردد. 

2- پای مرغ بایستی بلافاصله پس از قطع ، در سینی های استیل و بطریقه بهداشتی جمع آوری شده و سپس با آب سرد شسته شده ، آنگاه به قسمت فرآوری ارسال گردد ...

ضوابط بهداشتی آماده نمودن ، بسته بندی ، نگهداری و حمل پای مرغ در کشتارگهای طیور

1- پای مرغ کشتاری باید در کشتارگاهای مجاز که دارای مسئول فنی / بهداشتی طبق ضوابط سازمان دامپزشکی باشد ، آماده و تهیه گردد. 

2- پای مرغ بایستی بلافاصله پس از قطع ، در سینی های استیل و بطریقه بهداشتی جمع آوری شده و سپس با آب سرد شسته شده ، آنگاه به قسمت فرآوری ارسال گردد. 

3- فرآوری باید در مکانی از کشتارگاه که جدا از بخش بسته بندی لاشه مرغ میباشد ، انجام گیرد . 

4- در قسمت فرآوری ، نخستین کار شستشوی دوباره میباشد. 

5- مرحله اول ( بازرسی بهداشتی ) در این هنگام صورت می گیرد. 

6- پس ازانجام بازرسی بهداشتی مرحله بعدی فرآوری و نیز بسته بندی را نیز باید درهمان کشتارگاه انجام داد . اما با در نظر گرفتن نیاز استانها میتوان در خارج از کشتارگاه و در کارگاههای بسته بندی که دارای ضوابط سازمان دامپزشکی کشور میباشند.انجام گیرد . درهر صورت کار آماده سازی ابتدائی بایستی در کشتارگاههای صورت پذیرد. 

7- مرحله بعدی فرآوری آنست که پای مرغ را در آب گرم قرار دهیم تا پوست آن راحت تر جداگردد. 

8- در صورت درخواست مشتری ، ساق پابکمک دستگاه از پنجه جدا میشود. 

9- پای مرغ ( یا ساق پا ) را برای آبچکانی درراکز و سپس در گنجایه مشبک قرار میدهیم. 

10- مرحله دوم ( بازرسی بهداشتی ) در این هنگام انجام میشود . 

11- پس از بازرسی بهداشتی ، پای مرغ را باید در ظروف یکبار مصرف به همراه پوششی از جنس نایلون یا در بسته های 5 کیلویی به گونه ای که هوای بسته ها کاملا تخلیه گردد، بسته بندی شوند. 

12- نام محل بسته بندی ، تاریخ تهیه ، وزن ، درجه حرارت نگهداری باید بر روی هر بسته نوشته شود. 

13- بسته های مرغ را باید در سینی های مشبک قرار داده و تونل انجماد c35- تا c50- دست کم بمدت 4ساعت نگه داشت 

14- پس ازخروج از تونل انجماد بسته ها را باید در کارتنهای مناسب بیست کیلویی گذارده و سپس در انبار سرد و در درجه حرارت c18- نگهداری کرد. 

15- کارتهای حاوی پای مرغ در سرد خانه باید روی پالتهای فلزی و در کانتینر به روی پالتهای چوبی قرار داد تا هوای سرد در زیر کارتنها جریان داشته باشد . 

16- عمرنگهداری پای مرغ منجمد تهیه شده در کشتارگاههای صنعتی ایران بین 3 تا 4 ماه در سردخانه ها می باشد. 

17- برای انتقال به کشتی یا مبادی صادراتی بایستی پای مرغ در کانتینرهای زیر صفر حمل گردد. 

18- اعزام بموقع کارکنان فرآوری و بسته بندی پای مرغ به مراکز بهداشتی ضروری است ( کلیه کارکنان مراکز بسته بندی و فرآوری پای مرغ بایستی دارای کارت بهداشتی از مراکز ذیصلاح باشند). 

19- ملبس بودن کارکنان به چکمه – کلاه – پیش بند – لباس کار و دستکش سفید رنگ در حین کار الزامی است .

Why is my Achilles tendon burning?
سه شنبه 28 شهریور 1396 03:12 قبل از ظهر
Does your website have a contact page? I'm
having a tough time locating it but, I'd like to shoot you an email.
I've got some ideas for your blog you might be interested in hearing.
Either way, great site and I look forward to seeing it
develop over time.
سعید عظیمی
جمعه 12 دی 1393 11:06 قبل از ظهر
بسیار عالی هست فقط یک سوال جا باید کجا باشد؟
شهرک صنعتی؟
متراز زمین چقدار باید باشد؟
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر

درباره وبلاگ

مدیر وبلاگ : مهندس کوروش ابراهیمیان

آخرین پست ها

جستجو

نویسندگان