تبلیغات
دام ، طیور ، آبزیان - ضوابط و مقررات صدور پروانه بهداشتی تاسیس کارگاه بسته بندی عسل
دام ، طیور ، آبزیان

لینکدونی

آرشیو موضوعی

آرشیو

لینکستان

← آمار وبلاگ

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

ضوابط و مقررات صدور پروانه بهداشتی تاسیس کارگاه بسته بندی عسل

مقدمه : بمنظور عرضه بهداشتی عسل ایجاد واحدهای بسته بندی برای جمع آوری ، فرآوری و بسته بندی عسل تولیدی زنبورستانها در شرایط بهداشتی و مناسب جهت عرضه به بازارهای داخلی و خارجی ضروریست ....

ضوابط و مقررات صدور پروانه بهداشتی تاسیس کارگاه بسته بندی عسل

مقدمه : بمنظور عرضه بهداشتی عسل ایجاد واحدهای بسته بندی برای جمع آوری ، فرآوری و بسته بندی عسل تولیدی زنبورستانها در شرایط بهداشتی و مناسب جهت عرضه به بازارهای داخلی و خارجی ضروریست . 


مدارک مورد نیاز برای دریافت پروانه تاسیس 

الف – تکمیل و ارائه فرم درخواست 

- درخواست : کلیه متقاضیان دریافت پروانه بهداشتی تاسیس باید تقاضای خود مبنی بر دریافت پروانه بهداشتی را به اداره کل دامپزشکی استان مربوطه ارائه و به ثبت برسانند. 

اشخاص حقیقی و حقوقی اعم از دولتی ، تعاونی ، خصوصی و همچنین دستگاههای غیر خصوصی که قصد تاسیس واحدهای بسته بندی را دارند باید مدارک ذیل را ارائه نمایند. 


ب- مدارک مربوط به زمین تاسیسات : 

1- در مورد اراضی دارای سند مالکیت اصل اسناد مالکیت به همراه یک نسخه فتوکپی از آنها. 

2- در مورد اراضی استیجاری ، اجاره نامه رسمی حداقل3 ساله که بدین منظور تنظیم گردیده است. 

تبصره : در مورد زمین های اوقافی : مدت و موضوع اجاره بر اساس نظریه اداره اوقات محل تعیین میگردد. 

3- در مورد اراضی فاقد سند مالکیت ، مستند تصرف و احراز مالکیت به تائید ارگانهای رسمی و ذیربط رسیده باشد و امضاء و ارائه تعهد رسمی و ثبتی مبنی بر اینکه پس از صدور پروانه در صورت اثبات عدم صحت مالکیت ، پروانه صادره فورا لغوخواهد شد. و متقاضی حق اعتراض نداشته باشد و خسارت های وارده را جبران نماید. 

4- در مورد اراضی مشاع : گواهی لازم بنام متقاضی مبنی بر تعیین مساحت زمین ازمرجعی که توسط ارگانهای ذیربط معرفی میشود. همچنین نقشه زمین مورد نظر جهت ایجاد تاسیسات که به تائید و امضاء کلیه مالکین زمین و در صورت عدم دسترسی به کلیه مالکین به تائید عده ای از مالکین آن رسیده باشد. 

5- در مورد زمینهای اصلاحات ارضی مفروزالرعیه گواهی لازم مبنی بر مالکیت یا تصرف زمین وبلامعارض بودن آن و همچنین تائید حدود مشخصات و مساحت زمین از ارگان ذیربط ونیز نقشه تفکیکی اراضی محل که زمین مورد نظر جهت احداث تاسیسات در آن مشخص شده باشد. 

6- در مورد اراضی از سوی هیئتها واگذاری زمین : صور تمجلس واگذاری زمین و همچنین نقشه وکروکی مورد نظر جهت احداث تاسیسات الزامی است. 

درهر صورت در هر یک از موارد ششگانه فوق چنانچه بعد از صدور پروانه مورد عدم صحت مالکیت یا تصرف طبق مدارک رسمی به اثبات رسید پروانه مذکور فورا لغو و خسارتهای وارده ناشی ازآن به عهده متقاضی خواهد بود. 

تبصره: در صورتیکه متقاضی شرکت باشد حقوقی باشد ارائه اساسنامه شرکت و روزنامه رسمی الزامی است 

2-1 – مخزن ذخیره از جنس استیل جهت جمع آوری عسل فرآوری شده مخزن عمل آوری باید در ارتفاع بالاتر از مخزن ذخیره قرارگیرد که هدایت عسل به مخزن ذخیره امکان پذیرباشد. 

تبصره (1) : مخزن ذخیره در ارتفاع 50-40 سانتی متری از سطح صفحه ای که جهت قراردادن ظروف بسته بندی پیش بینی شده است بایستی قرار گیرد تا عامل ، بسهولت بتواند نسبت به پرکردن ظروف اقدام نماید. 

تبصره (2) : محلی بمنظور شستشوی ظروف عسل در سالن فرآوری باید پیش بینی شود. 

2- سکوی تخلیه و بارگیری با ارتفاع مناسب : بمنظور تسهیل در امر تخلیه و بارگیری عسل باید درنقشه ارائه شده محل مناسبی برای تخلیه و بارگیری در نظر گرفته شود. 

3- انبار نگهداری عسل بسته بندی شده : چیدن کارتنهای حاوی ظروف عسل باید بر روی پالت بوده و دارای فضای مناسبی باشد. 

4- آزمایشگاه : پیش بینی آزمایشگاه جهت انجام آزمایشات اولیه و شیمیایی عسل های وارده به واحد ضروریست وسعت آن متناسب با ظرفیت واحد خواهد بود. 

ب- تاسیسات جانبی : مساحت تاسیسات جنبی بایستی حداقل یک پنجم تا یک هفتم تاسیسات اصلی باشد که شامل دفتر کار ، انبار، سرویس بهداشتی - رختکن و در صورت ضرورت سالن غذا خوری و استراحتگاه کارگران متناسب با تعداد پرسنل مورد نیاز باشد. 

1- رختکن به نحوی باید طراحی شود که برای هر کارگر حداقل دو جایگاه کمد پیش بینی شود ( یک کمد برای لباس کار و یک کمد برای لباس شخصی ) 

موقعیت رختکن باید به شکلی طراحی گردد که کارگر پس ازپوشیدن لباس کار در معرض فضای آزاد قرار نگیرد. 

2- سرویس بهداشتی : توالت ها باید قبل از رختکن استقرار یافته و مستقیما به سالن فرآوری و عملیات راه نداشته و تعداد آن متناسب با کارکنان باشد. 

3- تاسیسات لازم برای سیستم حرارتی جهت تامین آب گرم و یا بخار مصرفی پیش بینی گردد. 



4- انبار: 

1-4- انبار مواد بسته بندی باید به نحوی استقرار یابد که انتقال مواد موجود در آن به محلهای مورد استفاده ارتباط مستقیم داشته و محل نگهداری کارتن ، ظروف یکبار مصرف وغیره باشد.( ظروف مورد استفاده باید از قبل به صورت استریل و در بسته بندیهای غیر قابل نفوذ تهیه گردد). 

2-4- انبار لوازم کار و مواد مصرفی 

ج- ظروف : محدودیتی ندارد و با توجه به درخواست متقاضی و طرح و نقشه ای که ارائه می نماید پس از تائید دامپزشکی تعیین خواهد شد. 

د- فواصل : در مورد واحدهای بسته بندی عسل هیچگونه فواصلی مطرح نبوده علی الاصول رعایت فاصله در مورد صنایع آلوده کننده که اثرات سوء روی عسل دارد و انواع دامداریها با نظر کمیته فنی تعیین می گردد. 

شرایط و ضوابط بهداشتی تاسیسات و تجهیزات و وسایل مورد نیاز : 

1- دیوارها : باید غیر قابل نفوذ به آب و قابل شستشو و به رنگ روشن باشد. دیوارها باید از تا حداقل ارتفاع دو متر بسته به نوع مواد استفاده صاف و بدون درز شکاف و قابل ضد عفونی باشند. 

2- کف: باید غیر جاذب وغیر قابل نفوذ به آب و لغزنده نباشد. و همچنین بدون درز و شکاف بوده وبه راحتی تمیز و ضدعفونی گردد. و نیز دارای شیب مناسب برای خروج پس آب وهدایت آن به سمت کانال فاضلاب باشد. 

3- سقف: به شکلی طراحی و ساخته شود که از تجمع مواد کثیف و رشد قارچها و پوسته پوسته شدن جلوگیری شود و به راحتی قابل تمیز کردن باشد. 

تبصره : کلیه اتصالات بین دیواربه دیوار به کف دارای انحناء بوده و زاویه تند نداشته و به شکلی باشد که از تجمع مواد در این محلها جلوگیری شده و به راحتی قابل شستشو و ضد عفونی باشند. 



4- پنجره هاباید بشکلی طراحی و تعبیه شود که از تجمع مواد جلوگیری گردد. به وسیله توری پوشیده شوند. توری ها باید به راحتی قابل جابجایی به منظور شستشو باشند. پنجره ها باید همسطح دیوارهای داخلی بوده ودر صورت وجود طاقچه زیر پنجره باید دارای شیب مناسب به طرف داخل بوده تا از تجمع گرد و خاک جلوگیری گردد. 

5- دربهاباید صاف بوده و سطوح غیرجاذب داشته و قابل شستشو و ضد عفونی باشند. کلیه درب هائیکه به محوطه بیرون از سالن عملیات راه دارند باید مجهز به پرده هوا باشند. 

6- دستشویی و توالت ( سرویس بهداشتی ) : توالتها باید به شکلی ساخته شوند که ازتخلیه بهداشتی آنها اطمینان حاصل گردد و دارای نور کافی و تهویه مناسب بوده و همانطوریکه قبلا گفته شد به سالنهای عملیات مستقیما راه نداشته باشند. دستشویی ها باید مجهزبه آب سرد و گرم ، صابون ، مایع ، حوله کاغذی یکبار مصرف باشد و کنار هر دستشویی یک سطل درب دارقرار گیرد . 

7- تهویه : ساختمان باید دارای تهویه و رطوبت مناسب باشد. 

8- نور : طبیعی یا مصنوعی مناسب به میزان کافی باید در تمام محل وجود داشه باشد. لامپ هائیکه در سالنهای فرآوری تعبیه شده اند باید دارای پوششی باشند تا در صورت شکستن لامپ باعث آلودگی عسل نگردد. 
ضوابط و مقررات صدور پروانه بهداشتی بهره برداری وموجود کارگاههای بسته بندی عسل 

* کلیه ضوابط و شرایط تاسیس کارگاههای فرآوری و بسته بندی عسل در خصوص صدور پروانه های بهر برداری و موجود نیز لازم الاجرا می باشد. 

Buy generic cialis
شنبه 18 فروردین 1397 07:17 قبل از ظهر

Nicely put. Many thanks!
cost of cialis cvs cialis price thailand discount cialis cialis italia gratis cialis generico milano acheter du cialis a geneve comprar cialis 10 espa241a cialis dosage amounts cialis 10 doctissimo generic for cialis
Marti
دوشنبه 25 اردیبهشت 1396 04:29 بعد از ظهر
Great post. I was checking constantly this blog and I am impressed!
Extremely helpful info particularly the last part :) I care for
such info a lot. I was looking for this certain information for a
long time. Thank you and best of luck.
BHW
جمعه 25 فروردین 1396 10:59 قبل از ظهر
I do not even know how I stopped up right here, however I assumed this
submit was good. I do not understand who you're but certainly you're going to a famous blogger in the event you aren't already.
Cheers!
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر

درباره وبلاگ

مدیر وبلاگ : مهندس کوروش ابراهیمیان

آخرین پست ها

جستجو

نویسندگان