تبلیغات
دام ، طیور ، آبزیان - كاربرد آنزیم در جیره غذایی طیور - بخش 1
دام ، طیور ، آبزیان

لینکدونی

آرشیو موضوعی

آرشیو

لینکستان

← آمار وبلاگ

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

كاربرد آنزیم در جیره غذایی طیور - بخش 1

تهیه غذای طیور یكی از مهمترین بخش های هزینه ای را به خود اختصاص می دهد . قسمت اصلی این غذا غلات می باشد . با وجود این كه ذرت دارای میزان قابل توجهی پلی ساكارید غیر نشاسته ای (NSP) محلول است...

كاربرد آنزیم در جیره غذایی طیور - بخش 1.


 
تهیه غذای طیور یكی از مهمترین بخش های هزینه ای را به خود اختصاص می دهد . قسمت اصلی این غذا غلات می باشد . با وجود این كه ذرت دارای میزان قابل توجهی پلی ساكارید غیر نشاسته ای (NSP) محلول است ، ولی ماده غذایی ایده آلی است كه قابلیت زیادی در جیره مرغ دارد . دیگر غلات نیز دارای مقدار زیادی (NSP) می باشند كه باعث كاهش و محدودیت آنها در جیره می شوند . تحقیقات نشان میدهد كه میزان (NSP) مواد خام مورد نظر همراه با آنزیم های میكروبی كاهش یافته و كیفیت غذا بهبود می یابد .
یك برنامه خطی با حداقل كردن هزینه ها برای تنظیم جیره تدوین شده است . بعضی از غلات به علت داشتن (NSP) كه منجر به افزایش اثرات منفی و ناسازگاری در پرندگان می شوند ، در جیره طیور كمتر استفاده می شوند . جو یكی از ابتدایی ترین مثال هاست . به كاربردن بیش از 10 درصد جو در جیره طیور ، سبب چسبندگی و رطوبت مدفوع و از طرفی كاهش رشد می شود ، این اثرات منفی جو در نتیجه ویسكوزیته بالای محلول (NSP) (بتاگلوكلن) دیواره سلولی دانه جو می باشد اما افزودن آنزیم میكروبی به غذای حاوی جو باعث كاهش (NSP) و بهبود خصوصیات ظاهری و قابلیت استفاده و هضم غذا می شود . عمده تركیب جیره مرغ از مواد گیاهی ، غلات و پروتئین های گیاهی به انضمام مقدار كمی از پروتیئن های حیوانی است . از آنجایی كه مرغ یك پرنده تك معده ای است ، همه این تركیبات قابل هضم و استفاده نیستند ولی با افرودن آنزیم های خارجی به غذا اكثر آنها قابل استفاده و هضم پیدا می كنند . انرژی بسیاری از غلات به علت ذخیره شدن به صورت (NSP) برای حیوانات تك معده ای قابلیت هضم نداشته اما بعضی از تركیبات هیدرات های كربنی باعث آزاد شدن (NSP) ذخیره ای می شوند كه در دسترس پرندگان قرار می گیرند . ضمناً حذف (NSP) باعث آزاد شدن نشاسته و پروتئین از ساختمان سلولی غلات می شود كه در نتیجه انرژی متابولیسمی و پروتئین قابل استفاده ، افزایش قابل توجهی می یابد.
 در بعضی از غلات میزان قابل توجهی (NSP) محلول وجود داشته كه در حیوانات تك معده ای باعث افزایش ویسكوزیته و كاهش هضم در روده كوچك می شود . افزودن آنزیم های میكروبی باعث كاهش میزان (NSP) و در نتیجه كاهش ویسكوزیته روده و افزایش قابلیت استفاده از غذا می گردد .هم چنین بعضی از منابع پروتئین گیاهی نیز دارای (NSP) می باشند . به طور مشابه افزودن آنزیم های میكروبی (NSP) را آزاد و پرندگان قابل استفاده می كند . با به كار بردن تركیب صجیح كربوهیدرات ها و نگهداری مناسب آن ها برای منابع پروتئین گیاهی ، انرژی متابولیسمی و پروتیئن قابل استفاده افزایش می یابد . برای همه غلات و پروتیئن های گیاهی افزودن آنزیم های خارچی قابل استفاده غذا را نسبت به گذشته آن افزایش می دهد ، اما برای غذاهای اصلی و با كیفیت بهتر ، این افزایش كمتر است پس در مجموع یك پیشرفت قابل انتظار در نتیجه وارد كردن آنزیم های خارجی به غذا می توان انتظار داشت . تقریبا در همه منابع گیاهی كه به عنوان غذای حیوانات استفاده می شوند ، یك بخش مهمی از فسفر معدنی به شكل اسید فیتیك ، ذخیره شده كه برای حیوانات تك معده ای قابل استقاده نمی باشند . با اضافه كردن فیتاز میكروبی قسمتی از این پیوندهای فسفری شكسته و ممكن است تا 30 درصد سطح فسفر مورد نیاز جیره را كاهش دهد . به طور كلی طیفی از آنزیم های میكروبی بر روی دیواره سلول های گیاهی ، اسید فیتیك و مواد غذایی چون نشاسته و پروتیئن مؤثر می باشد كه به موجب آن قابلیت استفاده و هضم غذا افزایش یافته و مواد دفعی حاصله كاهش می یابد .
با وجود آن كه آنزیم ها بر روی تركیبات غذایی اثر می كنند ، ولی بر روی باكتری ها روده ای اثری نداشته و مقاومتی در برابر آن نشان نمی دهند ، زیرا آن ها موجود زنده نبوده و هیچ رابطه ای برای رشد و قدرت زیست و یا آلودگی عفونت نشان نمی دهند . آنزیم ها تركیبات پروتئینی بوده و لذا به آسانی و با توجه به شرایط موجود زنده ، غلظت آن ها تغییر پیدا می كند . آنزیم های درون ریز در هضم تركیبات غذایی نقش اصلی داشته ولی آنزیم های خارجی كه به طور مستقیم به غذا اضافه می شوند ، نقش مكملی را برای هضم طبیعی آنزیم های درون ریز دارند; زیرا آنزیم های خارجی فعالیتشان را روی مواد غذایی خام موجود در اندام گوارشی انجام می دهند . افزودن آنزیم های خارجی به غذای حیوانات بیانگر افزایش سیستم هضم آنزیمی پرندگان می باشد ...
.
.
دكتر عبدالرضا كامیاب
( متخصص تغذیه و مدیریت طیور از دانشگاه مینه سوتای آمریكا)

heel lifts for leg length discrepancy 1/2 inch
سه شنبه 25 اردیبهشت 1397 02:29 بعد از ظهر
These are truly wonderful ideas in concerning blogging.
You have touched some nice factors here. Any way keep up wrinting.
Cialis online
شنبه 18 فروردین 1397 08:06 قبل از ظهر

You actually explained it effectively!
cialis 5 mg schweiz buy cheap cialis in uk recommended site cialis kanada canadian discount cialis we use it 50 mg cialis dose female cialis no prescription generic for cialis we like it safe cheap cialis order generic cialis online cialis dosage
Cialis canada
شنبه 4 فروردین 1397 07:29 قبل از ظهر

Really a good deal of useful knowledge.
we use it cialis online store cialis online holland cialis daily side effects of cialis generic cialis tadalafil free cialis cialis professional yohimbe cialis with 2 days delivery cialis generico en mexico cialis reviews
Cialis generic
دوشنبه 28 اسفند 1396 01:10 بعد از ظهر

You actually stated it fantastically.
get cheap cialis wow cialis tadalafil 100mg cialis therapie when will generic cialis be available fast cialis online price cialis per pill cialis 10 doctissimo pastillas cialis y alcoho cialis lilly tadalafi we use it cialis online store
foot issues
شنبه 18 شهریور 1396 04:44 قبل از ظهر
I know this website offers quality based articles or reviews and additional stuff,
is there any other website which provides these kinds of information in quality?
http://sharleensu.jimdo.com/2015/03/15/what-exactly-is-adult-aquired-flat-feet
سه شنبه 6 تیر 1396 10:00 قبل از ظهر
I visited many web pages but the audio feature for audio songs existing at this web page is
truly excellent.
BHW
جمعه 25 فروردین 1396 02:53 قبل از ظهر
Pretty! This has been an incredibly wonderful article. Thank you for providing this
information.
manicure
سه شنبه 15 فروردین 1396 02:50 قبل از ظهر
What i do not understood is if truth be told how you're not really
much more smartly-liked than you may be right now.
You are very intelligent. You already know thus considerably relating
to this topic, made me in my opinion consider it from so many
various angles. Its like men and women are not involved except it's one thing to do with Lady gaga!

Your personal stuffs excellent. All the time handle it up!
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر

درباره وبلاگ

مدیر وبلاگ : مهندس کوروش ابراهیمیان

آخرین پست ها

جستجو

نویسندگان